”Într-o lume aflată într-o permanentă schimbare, sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată sau nu ar trebui să se schimbe, vocaţia, pasiunea şi dăruirea pentru ceea ce faci. Pompierii fac parte din categoria supereroilor din viaţa noastră de zi cu zi. Pentru ei, oricât de periculos sau greu ar fi, nu o să arate, o să lupte cu toate «armele» pentru a vă proteja şi a vă şti în siguranţă.

A fi pompier este mai mult decât o meserie, este iubire faţă de oameni şi faţă de tot ceea ce ne înconjoară”, a scris, luni, Marcel Vela, pe Facebook.

Citeste si: Galaţi: Doi tineri, arestaţi preventiv după ce ar fi sechestrat timp de mai multe ore o fată de nouă ani

Acesta a trimis mulţumiri pompierilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Astăzi este despre ei, despre pompierii din toată lumea. Acum, de Ziua Internaţională a Pompierilor, dar şi în fiecare zi, vă mulţumesc pentru fiecare sacrificiu făcut în folosul nostru, al tuturor! Sunteţi supereroii zilelor noastre”,a mai transmis Vela.

Citeste si: Cazanciuc: "Dreptul la libera circulaţie poate fi restricţionat doar prin lege"

Acesta a precizat că a făcut şi o vizită unorpompieri pe care i-a găsit sănătoţi.

”Printre multe drumuri făcute astăzi, m-am oprit o clipă să le transmit şi personal urările mele. M-am bucurat să îi găsesc bine”, a mai scris Vela pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si