Ficatul este unul dintre cele mai mari organe din corp, avand multe funcții metabolice importante. Acesta transformă substanțele nutritive din dietele noastre în substanțe pe care organismul le poate folosi; mai mult decat atat, stochează aceste substanțe și le ofera celulelor din corp, atunci când este necesar.

Bolile si afectiunile ficatului

Asadar, mancarea, bautura pe care o consumam si stilul de viata pe care il practicam ne protejeaza sau dimpotriva, ne “distrug” ficatul.

Infectiile, lipsa igienei, alcoolul, tutunul sau substantele toxice ne pot afecta, in egala masura acest organ. Astfel, in fiecare an, tot mai multa lume se confrunta cu hepatita (inflamatie a ficatului cauzata de diferite virusuri hepatice- A, B, C, D si E), fibroza, ciroza, cancer la ficat; insotite de simptome deranjante pentru icter, urina inchisa la culoare, oboseala, greata, varsaturi, dureri etc.

Cum poti sa tratezi sau sa previi hepatita, ficatul gras(steatoza hepatica) sau chiar ciroza?

Descopera produsul naturist HepaStopForte de la Romherba

HepaStopForte un supliment ce imbina secretele medicinei chineze cu progresele tehnologiei moderne de cercetare, actionand sinergic in intreg organismul uman pentru a sprijini ficatul in tratarea afecțiunilor cronice si a celor grave ale ficatului, mai eficient decat oricand!

Cum functioneaza?

HepaStopForte asigura ficatului un aport de subtanțe active naturale; ficatul reuseste astfel sa inhibe toxinele sau virușii hepatici în mod natural și sa se regenereze mai repede și mai bine, reînoind celulele bolnave cu celule sănătoase.

Aceste lucruri pot contracara pe termen lung efectele nocive ale toxinelor și multiplicarea necontrolată a virușilor hepatici.

Cand este potrivita administrarea de HepaStopForte?

hepatita A, hepatita B, hepatita C
steatoză hepatică.
icter, reflux gastroesofagian, reflux biliar, bilă (fiere) lenesă, dureri abdominale și balonări, digestie lentă, mâncărime excesivă a pielii (psoriazis), urină cu aspect închis la culoare, oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare ori senzație de greață și văsături, obezitate, gust amar, somnolență, colesterol în exces, ficat mărit.

ciroza cu ascita, cu lichid si varice esofagiene.
dureri sau disconfort la nivelul ficatului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din inima naturii, direct in mana ta- 6 ingrediente pentru sanatatea continua a ficatului

HepaStopForte este dezvoltat cu o serie de componente sustinute de medicina traditionala si dovedite ca eficienta, in numeroase afectiuni:

1.Tumera Diffusa Wild
Sporeste secrețiile de hormoni masculini și feminini; poate inlatura oboseala și depresia pricinuite de hepatită sau afectiuni ale ficatului. Folosita de generatii si pentru probleme de digestie, infecții urinare, diabet, migrene, menopauza ori impotență.
2.Hypericum Perforatum T
Sunătoarea, binecunoscuta si in tara noastra- cu rol antiseptic, hipotensiv, ajutand ficatul. Cum face aceste lucruri? Limiteaza degenerarea celulei hepatice!
3.Arctium Lappa
Brusturele, apreciat pretutindeni pentru rolul sau in curățarea sângelui. Poate preveni apariția și evoluția tumorilor canceroase ori a tromboflebitei; diuretic si protector al organismului impotriva radiatilor.
4.Phisalis Spp
Cătina incașă, plina de vitamine cu rol antiinflamator, antioxidant și antiviral si minerale precum calciu, fier, fosfor.

Intareste sistemul imunitar, previle bolile degenerative la persoanele în vârstă, cancerul, leucemia, reumatismul, astmul, malaria, hepatita, dermatita, litiaza renală și guta.
5.Prunella Vulgaris
Busuiocul sălbatic- apreciat pentru ca reduce viremia în cazul hepatitelor agresive; studiat si pentru efectele sale în herpesul infecțios, cancerul gastric, insomnie, diabet, gingivita cronică.
6.Astragalus membranaceus
Astragalusul sprijina funcției renale, eliminând lichidul în cazul cirozelor cu ascită.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Comanda acum HepaStopForte, intr-un pachet economic, perfect pentru un tratament de lunga durata sau pentru sanatatea intregii familii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si