Flori a făcut jocurile ieri, pe Insulă, aruncându-i în luptă pe Armin, Giani, Tarzy și Mihai. Prima probă, "Adevărat sau fals", a fost una de echilibru, de forță, dar mai ales de cunoaștere a celor aflați pe Insula de 1 milion. Detalii despre viața concurenților de pe insulă i-au pus în încurcătură pe cei aleși pentru probă.   Mihai, inginerul de software de la Nordici, a câștigat răspunzând la cele mai multe întrebări.



La proba decisivă, Armin, Giani și Tarzy au avut la dispoziție o oră să construiască un adăpost stabil, care să reziste la ploile torențiale din Dominicană. La proba apei și a stabilității a pierdut Armin. Acesta este acum în pericol de eliminare. Artistul a trecut prin emoții uriașe și și-a exprimat dorul față de soția sa, dar și îndoiala că ar mai putea înainta în competiție.



" Dorința mea este să ajung mai repede acasă, cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte supărată și cred că așa am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici", a spus Armin Nicoară cu lacrimi în ochi.  Pentru a mai rămâne în competiție, Armin Nicoară are la dispoziție o zi să convingă pe cineva să îi cedeze brățara.

Ruleta a ales-o pe doamna Angela

În Arenă, Micuțu i-a cedat brățara lui Filip. Pentru a doua oară salvat, Filip rămâne în competiție, în Dominicană, iar Micuțu a plecat la Rădăuți, acolo unde îl așteaptă familia sa. Motivul pentru care a luat decizia de a ceda brățară este starea de sănătate care nu i-ar fi permis să facă față confruntărilor pe mai departe.

" După cum bine știți cu toții, am avut o problemă medicală și nu mă simt în stare să merg mai departe.

Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu vreau să mă fac de rușine în cazul în care voi intra într-o competiție, să nu pot da tot ceea ce eu știu că pot. Și prefer ca un luptător să meargă să lupte și pentru mine mai departe", a spus Micuțu cedând brățară lui Filip.

Micuțu este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Sudici, iar asta s-a văzut și în reacția concurenților care l-au îmbrățișat și l-au aplaudat în arenă." Mă gândesc că plec de aici unde am o familie atât de mare, dar în același timp mă bucur că plec acasă la o familie pe care o iubesc aşa cum îl iubesc pe Dumnezeu", a mai spus Micuțu.

Aseară, Ruleta a decis de această data că doamna Angela va face jocurile pe Insula de 1 milion.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Insula de 1 milion, astăzi, de la ora 20.00, la Kanal D. Invitatul Alin Calbău a cedat brățara Renatei. ,,Am făcut ceea ce am simțit''

insula de 1 milion

"Insula de 1 milion", experimentul social televizat ce poate fi urmărit la Kanal D sâmbăta și duminica, de la 21:00, și lunea, de la 20:00

[Sursa foto: Kanal D]

Tabăra sudicilor, zguduită aseară din temelii;  Szilard pus sub acuzație

Tabăra sudicilor a fost zguduită aseară de un conflict puternic, de data aceasta a scandalul i-a avut ca protagoniști centrali pe Szilard, Alexandra şi Elena.

Adina, de la Nordici, a intrat și ea în vârtejul declarațiilor, pentru a-l susține pe Szilard și a "demasca mașinațiunile” Alexandrei. Acuzat că i-ar fi spus Alexandrei că Elena este "un nimeni", Szilard a devenit "izolat" în tabăra Sudicilor.

"(...) Tu te dai foarte învățat. Lecția asta de umanitate ți-a scapăt. Eu nu jignesc, nu umilesc oamenii, nu îi cald pe cap cum faci tu!", a răbufnit Elena catre Szilard. Acesta din urma a afirmat că nu a spus nimic din ce sustine Alexandra și că nu înțelege motivul pentru care tânăra ar fi recurs la un asemenea gest." A băgat ceva de la ea, dar care a fost motivul nu înțeleg".

Aventura continuă pe insulă, nu pierdeți spectacolul naturii umane, la "Insula de 1 milion", reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, în fiecare sâmbătă și duminică de la 21:00, și în fiecare luni, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si