Cifrele publicate de Ministerul de Finante indica faptul ca Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Vedeta si-a deschis, in 2009, in Bucuresti, un magazin cu haine pentru copii, a carui imagine este chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai aparut magazine in Constanta, Alba-Iulia, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Suceava.

Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Pierderile totale ale firmei sunt de aproximativ 1,5 milioane de euro

Afacerea este un esec total. Firma prin care se deruleaza activitatea magazinele, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro intre 2009 si 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit, chiar daca afacerea a beneficiat de imaginea Mihaelei Radulescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Restantele sunt de 1.6500.000 de euro

Datele arata ca Mihaela Radulescu este coplesita de datorii uriase. Nu doar pierderile afecteaza afacerea, ci si datoriile firmei care, la sfarsitul lui 2017, erau de 7.640.410 lei, adica aproximativ 1.650.000 de euro. Daca la datorii adaugam si pierderile firmei, rezulta ca afacerea a provocat o gaura financiara de peste 3 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si