"Play IT" este una dintre cele mai fresh emisiuni de IT&C! Poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, pe Kanal D2, de la ora 13:30, dar și pe YouTube, pe canalul WOWnews.

În ediția de sâmbătă, 16 decembrie, invitații emisiunii ,,Play IT'' sunt Cristian Onețiu și Carmen Negoiță.

Cristian Onețiu: ,,3 domenii de investiții în 2024: agrotech, healtech, AR sau VR''

Invitat la emisiunea ,,Play IT'', invitatul Cristian Onețiu vorbește despre trei domenii în care ar trebui să investim în anul 2024.

,,România spune agrotech, cred că e una dintre cele mai valoroase pentru România în egală măsură și potențial de profit pe termen mare și lung, dar ai nevoie de ceva bani. Aș spune healtech, pentru că oamenii au nevoie de asigurare a unui stil de viață sănătos, pentru că e scump să fii bogat. Dacă aș mai pune ceva ar fi tehnologiile noi, de genul AR, combinate cu AI, combinate cu VR, produse tehnologice noi, care să rezolve o problemă serioasă în piața de B2B, sau B2C'', a declarat Cristian Onețiu în cadrul emisiunii Play IT.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ediția de sâmbătă a emisiunii "Play IT" aduce subiecte fresh! Sensy vorbește deschis despre răutățile din online, iar Silvia Bogdan aduce în discuție motivul abandonului universitar

Carmen Negoiță: ,,Mie îmi place mai mult de mine acum decât la 20 de ani''

Invitată la emisiunea ,,Play IT'', Carmen Negoiță povestește că se simte mult mai bine, se place mai mult în prezent, spre deosebire de vârsta de 20 de ani.

Acum spune că știe să se îngrijească, să se aranjeze și se cunoaște mai bine.

De asemenea, aceasta vorbește despre iubirea și acceptarea de sine. Carmen Negoiță încurajează ca oamenii să fie împliniți cu ei înșiși.

Citește și: "Play IT", cea mai fresh şi dinamică emisiune de IT&C, sâmbătă de la 13:30, la Kanal D2

,,O să ajungi în stadiul în care nu îți mai place de tine. De exemplu, mie îmi place de mine mai mult acum, decât îmi plăcea la 20 de ani.

Pentru că atunci nu știam să mă îngrijesc, nu știam să mă aranjez, nu știam cu ce îmi stă bine. Și acum experimentez, trebuie să recunosc.

Am zile în care azi îmi place de mine. Dacă tu nu îți spui asta, atunci cine să îți spună? Dacă tu nu ești împlinit cu tine, mândru de tine, când ai chestia asta, se vede!'', a declarat Carmen Negoiță, în cadrul emisiunii Play IT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si