O femeie a fost rănită, în cursul serii de joi, în municipiul Constanța, după ce ar fi fost lovită cu un cuțit în zona capului chiar de către concubinul său.

Victima agresiunii  a fost transportată la spital. Oamenii legii fac cercetări în acest caz.

Citește și: Un român a făcut prăpăd în centrul vechi al unui orășel din Italia. A spart cu ciocanul vitrinele mai multor magazine

Cum s-a întâmplat totul

IPJ Constanța a transmis, în cursul serii de joi, că polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Soveja se afla o femeie cu răni în zona capului.

Citește și: Întâmplare inedită în Caraș-Severin! Sătulă să-și aștepte soțul acasă, o femeie s-a dus după el chiar la sala de jocuri. Reacția bărbatului este șocantă

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuţit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan. Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Constanţa.

Cercetările poliţiştilor sunt în curs de desfăşurare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un brăilean a bătut polițiștii care au venit în intervenție

Un brăilean a bătut polițiștii care au venit în intervenție

Un bărbat din Brăila a sunat la 112 pentru că vecinul său era agresiv. Oamenii legii au venit să-l potolească pe agresor, însă, s-au ales cu scandal și cu... bătaie.

Un videoclip, apărut pe internet, prezintă scene în care un bărbat pus pe scandal  sare la bătaie  la polițiștii prezenți. Bărbatul ar fi fost acuzat de un vecin că este agresiv. La fața locului, polițiștii nu au reușit să-l calmeze imediat pe agresor, care i-a luat la bătaie.

Citește și:  Bătaie și scandal între microbiștii unor echipe de fotbal care au jucat la Napoli

Pe filmare se vede cum un polițist folosește tonfa din dotare în lupta cu agresorul, însă, câteva momente mai târziu, acesta i-o smulge din mână și o folosește împotriva lui.

Colega unuia dintre polițiști a fost și ea puternic lovită 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO |Fetele lui Serghei Mizil au mărturisit ce face tatăl lor atunci când bea: „Răcnea ca un animal și a început să le muște pe fete de sâni”

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă dn municipiul Brăila. Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

Citește și: Caz șocant în Borșa! Un polițist a bătut un elev din cauza unei cerți între fiul său și victimă

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si