"Totul s-a intamplat foarte repede, nu aveai nicio sansa sa te pregatesti, sa fugi”, a povestit un barbat care se juca pe plaja cu fiul sau si a vazut momentul aterizarii fortate.

Unii dintre cei care

au vazut din timp avionul apropiindu-se au sarit in apa, pentru a nu fi loviti de aparatul de zbor. In aterizare, un barbat si o fetita de opt ani au fost ucisi, iar martorii au vrut sa ii linseze pe piloti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Primele momente au fost foarte tensionate. Oamenii au vrut sa il atace pe pilot, au inceput sa tipe la el si sa ii strige ca e un criminal. Toata lumea era dezgustata”, a povestit un martor.

Politia a intervenit la scurt timp si i-a escortat pe piloti departe de multimea furioasa. Autoritatea Nationala Maritima din Portugalia a declarat ca avionul, un Cesna de mici dimensiuni, la bordul caruia se aflau doua persoane- pilotul si copilotul- a coborat in dezechilibru si a trecut peste cele doua victime. Fetita decedata se afla la plaja alaturi de parintii ei, care au scapat nevatamati.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si