Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au aplicat 6 mandate de percheziții în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

Astfel, 16 persoane vor fi duse la sediul IPJ Sibiu pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro. În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, în diferite relații profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Citește și: Mai multe persoane, printre care și o minoră, au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un taxi

Mai multe persoane, printre care și o minoră, au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un taxi

Mai multe persoane, printre care și o minoră de 14 ani, au încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism echipat taxi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când au ajuns autoritățile, celelalte persoane implicate în furt au reușit să fugă.  

„În noaptea de 15 mai a.c., ora 03.20, poliţiştii  Secţiei 5 Poliţie Craiova  au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de un un tânăr, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, mai multe persoane încearcă să-i sustragă bunuri dintr-un autoturism echipat taxi. 

Citește și: VIDEO- Peste 33.000 de persoane înșelate prin metoda „investment fraud”

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, ocazie cu care a fost identificată o minoră în vârstă de 14 ani, din municipiul Craiova, celelalte persoane reuşind să fugă. 

În fapt, aceştia sunt bănuiţi că prin spargerea geamului, ar fi pătruns în interiorul autoturismului de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.  De asemenea, asupra minorei a fost găsit un sac de rafie în care  se aflau mai multe telefoane mobile, tablete şi dispozitive auto. 

Citește și: Droguri trimise prin curier din Spania în Alba. Un tânăr a fost ridicat de polițiști atunci când ridica coletul cu ajutorul unui buletin fals

 În urma extinderii investigaţiilor au fost identificate şi alte autoturisme ce prezentau urme de forţare, precum şi geamuri sparte, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi propuse măsuri în consecinţă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si