Un accident grav de circulație cu victime multiple a avut loc, miercuri seara, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița.

UPDATE. Conform IPJ Dâmboviţa, în microbuzul răsturnat se aflau 8 persoane de cetăţenie srilankeză. 

”Până la aceast moment, din nefericire, o persoane a decedat, iar alte 7 sunt rănite. Din primele verificări, aceştia se deplasau din judeţul Teleorman către judeţul Ilfov.

Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, a mai transmis sursa citată.   

Citește și: Accident grav în zona Pasajului Unirii din București. O mașină s-a răsturnat, cel puțin o victimă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) anunță că a fost activat planul roșu de intervenție, potrivit presei locale.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 20 pe teritoriul satului Vadu Stanchii, aproape de granița cu județul Teleorman.

Microbuz răsturnat la Corbii Mari. Ce a transmis ISU Dâmboviţa

"Accident în comuna Corbii Mari, satul Vadu Stanchii. Până la acest moment avem informaţia că sunt victime multiple. La nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Misiunea este în dinamică", precizează ISU Dâmboviţa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform primelor informații transmise de Gazeta Dâmboviței, un microbuz s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Microbuzul ar fi intrat cu viteză într-un cap de pod, la o curbă periculoasă și s-a răsturnat pe marginea drumului.

La locul intervenției au fost alocate 1 mașină de stingere, 6 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

În sprijin intervine și ISU Teleorman cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD.

Totodată, alte 2 ambulanțe SAJ din județul Teleorman au fost trimise la eveniment.

Câte victime sunt în urma accidentului

”Între localităţile Gratia şi Corbii Mari un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La locul intervenţiei au fost alocate 1 maşină de stingere, 6 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că în sprijin intervine şi ISU Teleorman cu mai multe autospeciale, fiind trimise şi ambulanţe de la Teleorman.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

IPJ Dâmboviţa anunţă că accidentul s-a produs pe DJ 701, fiind implicat un microbuz (8+1 locuri) care s-a răsturnat într-un şanţ.

”În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. La acest moment, traficul este blocat”, a transmis sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si