Informaţia a fost anunţată de BBC, care citează federaţia norvegiană. Potrivit forului norvegian, turneul din 2021 va avea loc în perioada 11 iunie -11 iulie.

Evenimentul din această vară ar fi trebuit organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie- 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

Citeste si: Actorul Idris Elba, testat pozitiv la coronavirus- VIDEO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Evenimentul din această vară ar trebui organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie- 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Citeste si: Coronavirusul a răpus un tânăr antrenor de fotbal care avea doar 21 de ani

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

Citeste si: Gigi Becali a făcut o donație considerabilă pentru „Matei Balș”: „Mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Cum să nu-i ajut?”

UEFA va organiza marţi o videoconferinţă, în contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene, un reprezentant al sindicatului jucătorilor, FIFPRO, precum şi conducerile European Club Association şi The European Leagues.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si