Liviu Brailoiu si Florina Presada vin din lumi diferite. El a fost prefect de Constanta, are o avere uriasa, in timp ce ea a activat in zona ONG-urilor si locuieste intr-un apartament la care plateste rate.

Liviu Braioliu detine 5 apartamente in Constanta si o vila in Madrid achizitionata in anul 2000 si evaluata la peste 1.000.000 euro. Mai are 3 terenuri intravilane care totalizeaza aproape 4.000

mp in Eforie si Mamaia (chiar in centrul statiunii). Brailoiu mai are ceasuri, bijuterii si pietre pretioase de vreo 380.000 euro, depozite bancare ce totalizeaza aproape 900.000 euro si cateva milioane de lei date cu imprumut rudelor sau unor societati comerciale. In 2010, Brailoiu aparea in topul milionarilor alcatuit de Forbes cu o avere evaluata la 15 milioane euro si afaceri in turism, transporturi, confectii si imobiliar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Senatorul PSD a absolvit un liceu industrial din Eforie in 1982 si o facultate de drept abia in 1999 (La Universitatea de Stiinte si Arte Bucuresti). In 2000 si-a luat un brevet in turism, iar in 2002 obtinea o diploma in stiinte economice la Universitatea din Oradea.

2005 ii aduce si un master in Relatii Economice dar si unul in Managementul Administratiei Publice. A lucrat multi ani ca Director general al unui hotel din Mamaia. Liviu Brailoiu s-a mai facut remarcat o data in Parlament, facand semne obscene in timpul discursului Presedintelui Iohannis. 

De cealalta parte, Florina Presada se poate lauda cu un apartament de 53 mp in Bucuresti si un teren de 13 mp, tot in Capitala.

Pentru acesta a facut un imprumut de 42.000 euro la banca. Este singurul bun pe care il poseda.

Presada este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice la Universitatea Bucuresti si un master in Studii Politice si Adminitrative al Colegiului Europei de la Bruges (Belgia). In ultimii 9 ani, ea a lucrat ca manager de proiecte la Centrul de Resurse pentru Participarea Publica (ONG)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si