În mediul online, mai ales e site-urile de anunțuri, unele aparate casnice din anii comunismului sunt puse la vânzare la prețuri incredibile, în funcție de starea acestora și de potențialul pe care îl vede vânzătorul.

Prețul incredibil pe care l-a afișat un român pe un site de anunțuri. Cât costă un frigider Fram din anii 60

Citeste si: Fugarul Sorin Oprescu, în fața judecătorilor din Atena. Ce decizie îl așteaptă pe fostul primar al Bucureștiului

Pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de acest gen, cineva vinde un frigider Fram funcțional produs tocmai în anul 1960.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Frigider Fram în stare de funcționare, de la 1960. Se poate folosi în starea actuală sau schimba motorul pentru.un consum mai mic", este mesajul vânzătorului în anunț.

Care este prețul pentru un astfel de electrocasnic

Prețul cerut de vânzător nu este nici mai mic și nici mai mare de 850 de lei. Totodată vânzătorul nu precizează dacă prețul este negociabil. Este cert că pentru o sumă mai mică de bani poți cumpăra un frigider produs în anul 2022, ce-i drept nu cu un nume atât de popular cum este Fram.

Citeste si: Un bărbat a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Prețul incredibil pe care l-a afișat un român pe un site de anunțuri. Cât costă un frigider Fram din anii 60

Citeste si: Un elev de clasa a III-a din Rusia, dus la poliție pentru că a scris „Slava Ucraina” pe un grup de chat al școlii

La sfârșitul anilor '50, se fabricau la fabrica Klement Gottwald din București, devenită ulterior Întreprinderea de Maşini Electrice Bucureşti, frigiderele Pinguin.

Modelul a fost perfecționat și produs, din 1961, sub numele de Fram. În 1963, autoritățile comuniste au mutat producția frigiderelor Fram la fabrica de armament de la Sadu, județul Gorj, ultimele Fram fiind scoase pe piață la sfârșitul anului 1979, conform publicației Republica.

Recent, marca de frigidere Fram, celebră în România în anii '60-'70, a fost readusă pe piață de o companie importantă din România.

Citeste si: Infernul din Ucraina: Volodimir Zelenski anunță multe victime în urma unui atac cu rachete asupra unui sat din regiunea Cernigău


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si