Vasile Bănescu a anunţat că s-a infectat cu coronavirus de la un coleg. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a contractat boala cu o zi înainte de vaccinarea cu a doua doză. Din fericire, el a făcut o formă foarte uşoară.

"Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire apucasem să fac prima doza de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel.

M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Sa fiţi/ sa fim cu toţii ocrotiţi alaturi de cei dragi! Speranta pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu", a transmis Vasile Bănescu.

Citeste si: Bilanţ coronavirus 10 aprilie 2021: România depăşeste 1 milion de infectări

Vasile Bănescu a mai precizat că se simte bine şi că forma uşoară a făcut-o cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită vaccinului făcut la timp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"Vă asigur că pot spune cu deplină convingere că sunt foarte bine cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită vaccinului făcut la timp", a subliniat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

1 milion de cazuri de COVID-19 în România

România a depăşit sâmbătă un milion de infectări cu coronavirus, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte 4.310 cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore.

139 de pacienţi au decedat, numărul deceselor a depăşind 25.000. În prezent, 1.492 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus sunt internaţi la ATI.

Citeste si: Restricţiile au fost prelungite în Bucureşti. Ce noi măsuri intră în vigoare?

Citeste si: VIDEO- O tânără mămică a murit după naștere, infectată cu coronavirus

Citeste si: Ministerul Sănătăţii: „Asistenţa religioasă şi vizita familiei, permise pentru pacienţii COVID-19 în stare gravă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si