Mama primarului Catalin Chereches candideaza pe listele PNL
Liberalii o trimit în cursa pentru alegerile parlamentare pe mama lui Catalin Chereches, primarul suspendat din Baia Mare. Viorica Chereches deschide listele PNL Maramures. Decizia a fost validata în sedinta conducerii partidului.
„Consider ca suntem în secolul 21 si nu în perioada nazista, când toata familia era deportata sau dusa în lagar pentru ca a gresit cineva din familie.
D-na Chereches e o personalitate în judet, manager de spital, cel mai performant spital din România. E recunoscuta de cetatenii carora le-a facut bine”, a spus Mircea Dolha, presedintele PNL Baia Mare.
O pozitie asemanatoare a avut si presedintele PNL Alina Gorghiu: Nu poti judeca oamenii dupa faptele copiilor lor „majori si vaccinati”, a spus ea.
„Oameni buni, judeci omul. Nu familia, nu vecinii, nu prietenii de familie. La Maramures aceasta doamna e considerata unul din cei mai seriosi cetateni ai judetului. Ne-a explicat Mircea Dolha ca e un manager cunoscut, un om apreciat. Da, fiul are probleme. E o persoana care îsi asuma faptele pe care le face domnia sa, dar credeti-ma ca nu poti sa raspunzi pentru faptele copiilor tai majori. Nu mi se pare corect cum se pune problema si am fost de acord sa ne asumam aceasta când luam în calcul CV-ul si reputatia la nivelul judetului.
Nu avem nicio problema de asumare a acestei candidaturi”, a spus Alina Gorghiu.

„Consider ca suntem în secolul 21 si nu în perioada nazista, când toata familia era deportata sau dusa în lagar pentru ca a gresit cineva din familie. D-na Chereches e o personalitate în judet, manager de spital, cel mai performant spital din România. E recunoscuta de cetatenii carora le-a facut bine”, a spus Mircea Dolha, presedintele PNL Baia Mare.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

O pozitie asemanatoare a avut si presedintele PNL Alina Gorghiu: Nu poti judeca oamenii dupa faptele copiilor lor „majori si vaccinati”, a spus ea.

„Oameni buni, judeci omul. Nu familia, nu vecinii, nu prietenii de familie. La Maramures aceasta doamna e considerata unul din cei mai seriosi cetateni ai judetului. Ne-a explicat Mircea Dolha ca e un manager cunoscut, un om apreciat. Da, fiul are probleme. E o persoana care îsi asuma faptele pe care le face domnia sa, dar credeti-ma ca nu poti sa raspunzi pentru faptele copiilor tai majori. Nu mi se pare corect cum se pune problema si am fost de acord sa ne asumam aceasta când luam în calcul CV-ul si reputatia la nivelul judetului. Nu avem nicio problema de asumare a acestei candidaturi”, a spus Alina Gorghiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si