Deputat cu state vechi in Parlament, Alexandru Sassu a fost o prezenta constanta in lumea politica autohtona. In 2007, politicianul de 61 de ani a fost chiar si presedinte al televiziunii publice, avand un mandat plin de scandaluri de tot felul, criticat mai ales de presedintele de atunci al Romaniei, Traian Basescu.

Asa arata Sassu in octombrie 2016
In martie 2010, cu un an mai devreme decat ar fi trebuit, Sassu a parasit postul, lucrand apoi o perioada intr-un trust media.
Asa arata Alexandru Sassu acum
In toamna anului trecut, insa, Sassu a reaparut la un post tv intr-o dezbatere, prilej cu care a socat pe toata lumea, pentru ca parea neingrijit si albise complet! Cu acelasi aspect, vizibil imbatranit si afectat, Alexandru Sassu s-a prezentat din nou la un post tv, in direct, pe 28 februarie, de aceasta data fara coada, dar foarte slabit! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si