Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, dar decizia nu este definitiva, urmatoare instanta fiind Curtea de Apel. Printre cei care au comentat sentinta s-a numarat si Sebastian Bodu, fostul sef la Fiscului, care i-a creionat un portret fara menajamente fostei „blonde de la Cotroceni”. "Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani cu executare. Nu mă bucur, dar merita (evident, nu 21 de ani, că nu comis niciun omor).

10 ani a fost stăpână pe România, prin delegare. Nu avut niciun scrupul, a ras tot, pe stilul Năstase. A primit, în acesti 10 ani, osanale cu carul, la fel ca Năstase (deşi, spre deosebire de Năstase, era o ţoapă care a avut, pur şi simplu, norocul să intre în graţiile celui de la care a primit delegaţia nelimitată). Şi, la fel ca Năstase, s-a crezut eternă şi intangibilă”, a comentat Bodu.
„Elena Udrea, Traian Băsescu şi PMP-iştii vorbesc, pe fondul condamnării celei dintâi, de execuţii judiciare în sistem mafiot. Astept momentul când o să spună că ei au inventat acest sistem, care, făcând şi abuzuri, lumea nu mai ştie când e abuz şi când e pe bune. Dat fiind, însă, că Elena Udrea are o imagine per ansamblu de persoană coruptă, la care se adaugă ura colectivă faţă de excesele ei de aroganţă generate de efectul "scroafei suite în copac", nu se va bucura niciodată de beneficiul dubiului.
Până una-alta, a anunţat dezvăluiri. Cine stie, poate-poate o va spune!”,
a mai comentat fostul sef al Fiscului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si