Doua zile pe saptamana ii gasesti pe alesi prin Parlament. Si asa, pentru unii, programul pare foarte incarcat.Pe unii ii fura somnul pe scaunele de piele.

De la jumatatea saptamanii incolo, nu prea mai gasesti picior de parlamentar prin Casa Poporului. Asa ca nu este mirare ca seful deputatilor, se simte cam stingher pe holurile lungi cat o zi de vara.

LIVIU DRAGNEA: "Eu vreau ca din sesiunea din toamna programul sa se schimba dintr-un motiv foarte simplu: mie nu imi place sa fiu singur"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De la vorba la fapta este insa cale lunga. Planul trebuie bine dezbatut...ca doar vorbim de mai multa munca. Iar alesii nostri s-au obisnuit sa primeasca un salariu de 5000 de lei pentru cateva zile pe luna.

ROBERT TURCESCU: "Sigur ca ar trebui parlamentul sa lucreze mai mult dar constat ca e o saracie in ceea ce priveste proiectele de legi. Asta e o discutie, daca stam la parlament mai mult pentru ca avem ce sa facem la parlament sau stam la parlament sau stam la parlament pentru ca se simte domnul Dragnea singur"

RALUCA TURCAN: "Inca de la inceputul sesiunii parlamentare pnl a facut modificari la regulament prin care programul camerei deputatilor sa fie prelungit, votul sa fie cel mai devreme miercuri"

Intre timp, membrii Biroului Permanent analizeaza situatia. Nu e deloc simplu sa-i  impaci pe parlamentari.  S-au obisnuit sa dea pe la munca doar doua zile pe saptamana.
 
IOANA BRAN: "Se are in vedere modificarea programului cam dep s-a discutat si in cadrul biroului permanent, dar si in alte circumstante aceasta prosibilitate"

Deocamdata senatorii si depiutatii se pregatesc de vacanta. Daca vor reusi sa dea un vot in timp util noului Guvern, vor pleca in concediu de la 1 iulie. La toamna vor vedea ei ce si cu noul program.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si