Stadionul de la Targu Jiu este un obiectiv indeplinit al Guvernului Dancila, conform raportului prezentat de premier despre bilantul primelor sase luni de guvernare. Arena de la Targu Jiu este un santier deschis inca din 2015 si toata lumea stie ca si in prezent este tot un santier. Directorul de investitii de la Primaria Targu Jiu, Raul Chiriac spera ca lucrarile vor fi realizate pana la sfarsitul anului. Consilierul local Eduard Berca defineste termenul de "finalizat": „Un obiectiv e finalizat atunci cand e dat in folosinta.

Stim cu totii, stie tot orasul ca pe acest stadion nu se poate intra si ca sunt lucrari neterminate acolo.”

In 3 ani, pentru stadionul din Targu Jiu s-au cheltuit peste 23 de milioane de euro. Conform primariei, ar mai fi nevoie de inca 4 milioane pentru finalizarea lucrarilor si darea in folosinta. „M-am gandit, in calitate de consilier local, sa initiez un proiect de hotarare prin care doamna Viorica Dancila sa fie declarata persona non grata la Targu Jiu pe perioada mandatului de prim-ministru pentru ca, dupa cum vedeti, isi bate joc de locuitorii municipiului Targu Jiu.”, a declarar consilierul local Mihai Paraschiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Atunci cand va fi gata, stadionul din Targu Jiu va vea o capacitate de 12.400 de locuri. Pana acum a avut trei termene de finalizare, toate depasite. Ultimul a fost in septembrie anul trecut. Clubul Panduri Targu Jiu, aflat in faliment si care evolueaza in Liga a II-a, are drept de folosinta asupra arenei pana in 2020.

sursa: digi24.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si