Desi sunt scumpe, gustul si prospetimea lor atrag clientii.

Urzicile proaspete, de un verde crud, sunt trufandale in perioada aceasta. Pentru ca le-a cules cu mana ei din padure, femeia din imagini vinde scump mana de verdeata.

Citeste si: Atentie ce le puneti copiiilor in farfurie si chiar si dumneavoastra! Alimentele astea consumate de romani sunt TOXICE!

Tarabele s-au umplut si cu alte legume suta la suta romanesti. Iar cum pietele au inceput sa prinda culoare, si clientii au inceput sa apara.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Ceapa si usturoiul verde stau in prima linie la vanzare si sunt cele mai cautate.

La taraba lui Vasile Constantin, salata costa un leu si 50 de bani, iar ceapa verde, usturoiul si ridichile 2 lei legatura.

Citeste si: Tu știi cât de bune sunt dietele cu sucuri de pe net? Vezi ce spun specialiștii și ce recomandări fac în acest sens

Legumele proaspete provin din cele doua solarii ale sale, pe care le are langa Buzau. "Sunt destul de facute. Omul o cauta cand vede ca e facuta. Se cunoaste de la o posta ca sunt romanesti", spune producatorul.

Buzoianul a investit bani frumosi in solariile sale, pentru a face pe perioada iernii o temperatura optima.

Asa a reusit sa culeaga verdeturile la mijlocul lunii februarie.

"Se pun cam 5 la legatura, spalat frumos, legat cu un elastic. Doi lei legatura. Usturoiul a fost pus in noiembrie, asta germineaza mai repede", spune producatorul.

Citeste si: Vremea rea blochează din nou România! Câteva județe sunt paralizate de ninsori! E prăpăd aici!

Daca vremea se va incalzi pana la finalul lunii februarie, legumele romanesti vor aparea in toate pietele din tara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si