Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a făcut noi precizări în privința restricțiilor. Arafat a fost intervievat în legătură cu impunerea certificatului verde la înmormântări. Reporterii l-au întrebat și dacă România va intra într-un posibil lockdown, însă el nu a dorit să speculeze informații.

Citeste si: Raed Arafat: Patru morgi mobile au fost distribuite în țară

Raed Arafat a fost confunz cu privire la o întrebare ce privește restricțiile.

Oficialul a fost intervievat, iar întrebarea care a condus la confuzia lui Arafat a fost legată de impunerea certificatului verde la înmormântări.

Citeste si: Raed Arafat a declarat că medicii care dezinformează populația în privința vaccinării vor fi demiși: „Se vor lua măsuri dure”

Ce a transmis Raed Arafat

„Înmormântările se fac în aer liber, în cimitir, deci, acolo nu cred că...”, a răspuns acesta.

După răspunsul primit, jurnalistul i-a reamintit lui Raed Arafat că în timpul acelui eveniment se merge și la biserică. Arafat a mărturist că lucruile stau diferit în ceea ce privește biserica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

raed arafat certificat verde la înmormântări

Șeful DSU a vaccinat români, împotriva COVID-19.

[Sursa foto: Facebook]

„La biserică, aveți regulile ei. Se intră cu mască, cu 2 metri distanță. Așa e prevăzută în Hotărârea de Guvern.”, a adăugat Raed Arafat.

Medicul a fost întrebat dacă există șanse ca de Crăciun să intrăm într-un lockdown, dar nu a vrut să speculeze nimic în ceea ce privește această hotărâre.

Citeste si: Raed Arafat, informații noi despre accesul în magazine cu certificatul COVID

„La acest moment, v-am zis, nu speculăm nimic. Așteptăm să vedem evoluția. Vă mulțumesc mult.”, a încheiat Raed Arafat.

Odată cu impunerea certificatului verde, românii speră că pandemia se va termina, iar viața va fi din nou normală.

Citeste si: Raed Arafat, despre cum putem învinge pandemia prin vaccinarea anti-COVID: „Nu ajungeam în această situație și nu erau necesare măsurile luate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si