Acum două luni, Gerard Pique, fundașul Barcelonei, s-a afișat prima dată public cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti. Aceasta este femeia cu care a înșelat-o pe fosta soție, cântăreața Shakira.

Care a fost reacția Shakirei după ce a văzut pozele?

Aceștia au fost surprinși în timpul unui concert, alături de mai mulți prieteni. Cei doi nu  s-au sfiit să afișeze gesturi tandre, potrivit martorilor.

Shakira nu a avut tocmai o reacție bună atunci când a văzut imaginile.

Citeste si: Shakira, înșelată de Pique

Aceasta ” s-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public ”. Foștii soți au făcut o înțelegere potrivit căreia niciunul dintre ei nu avea voie să apară în public, alături de noii parteneri, în primul an de după despărțire. În ciuda acestui lucru, fotbalistul nu s-a ținut de promisiune.

Cine este Clara Chia Marti?

Aproximativ două luni a fost ascunsă identitatea femeii cu care fotbalistul a înșelat-o pe Shakira.

La începutul lui iunie, atunci când Shakira a anunțat oficial despărțirea de fotbalist, Clara Chia Marti  și-a șters toate conturile  avute pe rețelele sociale. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Spaniolii au dat de înteles că numele femeii începe cu litera C. De asemenea, vârsta sa este 23 de ani. 

 Marti și Pique s-au cunoscut într-un bar acum câteva luni bune. Tot atunci au început și o relație.

Tânăra avea un job de chelneriță când l-a cunoscut pe vicecăpitanul Barcelonei. În prezent lucrează pentru Kosmos, compania fotbalistului. 

"Este o studentă la Relații Publice care lucrează și în biroul lui, organizând evenimente. Și-au ținut secretă relația, dar toată lumea din jurul lor știe cu adevărat ce se întâmplă", potrivit sursei care i-a dezvăluit identitatea.

Citeste si: Shakira, probleme cu legea. De ce este acuzată cântăreața columbiană

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si