Pe 1 iunie, Therme a redeschis plaja Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din România.

Plajă are 30.000 de metri pătrați

Reprezentanții Therme îi așteaptă pe români cu piscină, pool bar, cocktail bar, gelato bar, palmieri și 30.000 de metri pătrați de nisip fin.

Accesul spre Sands of Therme se face din zona Palm. De pe plajă, există acces direct la restaurantul Humboldt, unde puteți comanda mâncare, sau în grădina Pangeea.

Citeste si: Mesaje creștine de Rusalii 2022: ”Fie ca Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci”

Pe plajă găsiți și piscină tropicală cu pool bar, beach club, beer bar, cocktail bar, burger station, gelaterie, graffiti Art Wall.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Calendar ortodox 12 iunie 2022. Prima zi de Rusalii. Ce nu e bine să faci azi?

În plus față de reamenajarea plajelor, a facilităților specifice și a parcurilor Therme, si terasa zonei Elysium a beneficiat de noi investiții, abordând un concept nou, un lounge cu un design futurist.

Investiție de 5 milioane de euro

De asemenea, a fost lansată noua aplicație myTherme cu beneficii Zen incluse.

Cu noua aplicație, clienții au acces prioritar cu biletele achiziționate prin aplicație, iar fiecare vizită la Therme, fiecare cocktail și serviciu achiziționat se transformă în puncte Zen prețioase pe care clienții le pot utiliza pentru și mai multă relaxare. Toți cei care își instalează aplicația și creează un cont primesc automat 10 puncte Zen de bun venit. 

Citeste si: Vacanțe de cinci stele pe plajele însorite

Proiectul, care depășește 5 milioane de euro în total, a fost lansat în vara anului 2017 și a plasat Bucureștiul în rândul capitalelor europene cu plaje urbane, alături de Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg.

Citeste si: Mesaje creștine de Rusalii 2022: ”Fie ca Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si