Plimbarea prin satele bucovinene din bazinul Dornelor e un spectacol în sine. De-a stânga și de-a dreapta ni se aștern sub priviri imagini cât n-am putea cuprinde într-o mie de cuvinte,  iar ziua, in miez de toamnă, e o adevărată încântare. Un prim popas, la Mănăstire, ne readuce cu gândul la  amintirile ultimelor vizite pe care i le-au făcut roventurienii lui Tibi la Neagra Șarului. Tărâmul acesta, în care sălbăticia naturii stăpânește, încă a fost binecuvântat și cu oameni care să-i facă cinste, iar Tibi este cu siguranță unul dintre ei.

Citeste si: Sâmbătă la ”ROventura”, Călătorie de poveste de la Portul Bicaz spre mândra Bucovină

”ROventura” se reîntoarce, sâmbătă, de la ora 15:00, în ținutul de la poalele Călimanilor,

[Sursa foto: BLC Media]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”ROventura” se reîntoarce, sâmbătă, de la ora 15:00, în ținutul de la poalele Călimanilor

[Sursa foto: BLC Media]

O plimbare cu caiacul ne permite să admirăm, în ochiul acesta de apă, cum se oglindesc deopotrivă crestele semețe ale Călimanilor. Urmează apoi un popas binemeritat, pentru odihnă, dar și pentru o porție de brânzeturi proaspete, sau maturate, cunoscute și foarte apreciate în întreaga țară. Șvaițerul de Dorna e locomotiva deliciiilor bucovinene, poate chiar printre cele mai apreciate produse tradiționale atestate din întreaga țară iar produsele micilor fermieri ajung pe mesele localnicilor din Țara Dornelor, dar și pe cele ale turiștilor care ajung în zonă. 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si