Locuri de basm, bucate delicioase și oameni de poveste, toate acestea reprezintă ingredientele ce vor contura noul sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de călătorii, „ROventura”, difuzată la Kanal D. 

Dornici de reîntâlnirea cu fanii „ROventura”, George Mihai și Andreea Străvoiu au cules pentru noi, vara aceasta, cele mai frumoase povești de călătorie din întreaga Românie. Ne începem periplul de la poalele munților Rodnei, de pe Sângeorz-Băi, una dintre cele mai cochete stațiuni balneo-climaterice din țară.

În perioada interbelică și în perioada comunismului, Sângeorz-Băi se mândrea cu unele dintre cele mai mari stabilimente balneare din țară. Astăzi însă, acestea și-au mai pierdut din strălucirea de odinioară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu întâmplător stațiunea a fost cunoscută cândva drept Hebe, după numele zeiței tinereții veșnice, în mitologia greacă. Proprietățile apelor minerale de aici sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Pe lângă bogățiile locului și frumusețile naturii, Sângeorz-Băi se remarcă drept o comunitate care respiră artă, așa că nu putem să nu facem și noi un popas la unul dintre cele mai interesante muzee cărora le-am călcat pragul până acum.

Arta este la ea acasă la Sângeorz, unde, asemenea apelor minerale, ține sufletul tânăr și spiritul viu.

Nu ratați o ediție spectaculoasă ce deschide noul sezon „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si