Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, într-o nouă ediție ”ROventura”, emisiune difuzată la Kanal D, vom călători în Transilvania, la Colibița, acolo unde vom descoperi și redescoperi împreună unele dintre cele mai fermecătoare plaiuri bistrițene.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom face, pentru început, o scurtă incursiune prin lumea tradițiilor năsăudene, acolo unde vom cunoaște oameni frumoși, care, prin pasiunea și strădania lor, mențin vii tradițiile acestui județ nepereche.

Binecuvântat cu două parcuri naționale, cu cel mai nordic burg săsesc din România și cu aceste tradiții nealterate de timp, întregul ținut îmbie la călătorie.

Incursiunea ”ROventura” prin Bistrița Năsăud va scoate la lumină, și de data aceasta, cele mai frumoase povești ale trecutului său dar ne vom bucura să redescoperim și artizani ai locului, veniți să ne împărtășească din zestrea lor bogată, în curtea cochetului castel Teleki din Posmuș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ca dintr-o carte bună, dintr-un roman de mare succes, ecranizat pe măsură, par desprinse și imaginile de poveste de la Colibița, marea de la munte, cum frumos e alintată stațiunea de la poalele Călimanilor.

Pe aceste meleaguri, cerul și pământul, oglinda de apă a lacului, ceața și norii spectaculoși, toate ne trec, parcă, prin patru anotimpuri într-o zingură zi și ne fac sufletul să tresalte de bucurie.

Calitatea aerului aducea turiști aici, încă din 1923 iar acum, ajutată și de frumusețea lacului de acumulare, Colibița a devenit o bornă importantă pe harta turismului de sănătate. Cu o adâncime medie de 80-90 de metri, o lungime de aproape 7 kilometri și o suprafață de 270 de hectare, lacul Colibița adună și spune povești una și una, pe care nu ne vom sătura să le

ascultăm, să le simțim și să le trăim, prin intermediul ”ROventura”.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si