În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, începând din 14 septembrie, Kanal D le va oferi românilor porţia de entertainment la superlativ: “The Floor”! Noul show menit să antreneze mintea şi apetitul pentru distracţie al romanilor consolidează pozitionarea Kanal D pe segmentul enterteinmentului de calitate, al formatelor care pun mintea privitorilor în mişcare într-un mod atractiv şi accesibil pentru toată lumea.

Cred în show-urile pe care le înţelege toată familia, de la nepot p â nă la bunic.

Aşa e <The Floor>. Un show uşor de înţeles de toţi ai casei ”, spune Dan Negru despre emisiunea pe care o va prezenta din 14 septembrie.

Cu un mecanism uşor de urmărit şi foarte distractiv pentru întreaga familie, “The Floor” le oferă telespectatorilor posibilitatea să-şi antreneze spontaneitatea şi cunoştinţele în domenii foarte variate, acoperind o gamă extinsă de preocupări, pasiuni, curiozităţi, cunoştinţe.

Flori, filme, shopping sau actori, printre zecile de domenii accesibile, pe gigantica podea de la “The Floor”

Actori, flori, filme, fructe, seriale TV, insule, cântăreţi, fotbalişti străini, shopping, acestea sunt doar câteva dintre zecile de domenii ce se vor regăsi în careurile celor 49 de concurenţi, aflaţi la startul fiecarui joc. Un singur concurent va ajunge să domine întreaga podea, la finalul unui joc complet, desfăşurat pe parcursul a patru ediţii.

Câştigătorul va intra în posesia premiului de 50.000 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

“The Floor” cucereşte telespectatorii cu elementele de competiţie, învăţare şi distracţie, ducând la un alt nivel ideea de concurs. Atat pe concurenţi, cât şi pe telespectatori îi aşteaptă o experienţă de divertisment completă, pe gustul tuturor.

Roboţelul – “umbra” lui Dan Negru la “The Floor”

Show-ul atrage atât prin mecanismul extrem de simplu, cât şi prin tehnologia de ultimă generaţie pe care a implicat-o realizarea sa, podeaua LED gigantică, camera de filmare robotică, precum și robotul-asistent, “umbra” robotică a lui Dan Negru, pe întreg parcursul emisiunii.

“<The Floor> pleacă din start cu o competiţie între mine, un prezentator clasic, şi noul meu asistent, un robot din generatia AI. Asta trebuie să facem, să rezistăm toţi pe aceeaşi <podea>”, a adaugat Dan Negru.

Nu pierdeţi distracţia de fiecare weekend, în faţa micului ecran, cu “The Floor”, super show-ul prezentat de Dan Negru la Kanal D, din 14 septembrie, de la 21:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si