Miracolul creat de FITS, în ediția 30, se termină în acest weekend. Sute de artiși își iau rămas bun de la publicul pentru care au creat spectacole, acrobații, dansuri și povești de neuitat.

Artiști din toată lumea au fost prezenți la FITS

Artiști din toată lumea au fost prezenți la FITS

[Sursa foto: Facebook- FITS]

O nouă ediție FITS se sfârșește

Artiști din toată lumea au fost prezenți la FITS. Stephan Behr și Bille Behr au participat din nou la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cu un spectacol cu lumini și povești care a uimit publicul.

"Le putem oferi un spațiu de două ore și jumătate să simtă, să fie în rezonanță cu poveștile. Și tema este una foarte frumoasă, “Wonder”, și asta ne face să credem orice, să descoperim orice. Noi credem că avem toate informațiile în miracol și în teatru adesea se lucrează cu miracole. Miracolul te face să vii, să vezi, să iubești și să fii uluit. Uluit de lumea asta care te surprinde cu orice. Pentru că trăim într-o lume a miracolelor", a declarat Bille Behr despre spectacolul creat în cadrul FITS, potrivit g4media.ro.

Citește și: Începe festivalul Craiova IntenCity. Astăzi, 30 iunie, se dă startul petrecerii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Artișii își iau rămas bun de la public

Artișii își iau rămas bun de la public

 

[Sursa foto: Facebook- FITS]

Ultimele zile de teatru la Sibiu

Ziua de vineri aduce spectacolul-lectură Cuplu, de Edna Mazya, în regia lui Bogdan Sărătean, la Centrul Cultural Habitus și o defilare cu baloane care celebrează Sărbătoarea Dansului la Centrul Cultural "Ion Besoiu".

Tot astăzi, publicul poate participa la diferite piese de teatru la Teatrul Gong sau la Sala Mare TNRS, în timp ce împătimiții dansului pot participa, pe scena din Piața Mare, la spectacolul oferit de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” care va pune în scenă Miracolul tradițiilor românești, o călătorie muzical-coregrafică în zone etnografice

ale României, valorificând elemente de cultură tradițională românească aflate în patrimoniul UNESCO: cămașa cu altiță, doina, jocul fecioresc, călușul, prezentate din perspectivă tradițională și contemporană, potrivit turnulsfatului.ro.

Citește și: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu uimește din nou. Spectacolul cu lumini a captivat întreg publicul, de la mic la mare

Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”  va pune în scenă Miracolul tradițiilor românești

Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”  va pune în scenă Miracolul tradițiilor românești

[Sursa foto: turnulsfatlui.ro]

Spectacolele marca FITS vor continua până duminică, zilnic, inclusiv după ora 23:00.

Publicul poate participa la diferite piese de teatru la Teatrul Gong sau la Sala Mare TNRS

Publicul poate participa la diferite piese de teatru la Teatrul Gong sau la Sala Mare TNRS

[Sursa foto: Facebook- FITS]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si