Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon! La capătul unui meci electrizant, Simona Halep s-a impus în finala turneului de la Wimbledon după ce a trecut de Serena Williams.

Calificată pentru a cincea oară în ultima fază a unui turneu de Grand Slam, după Roland Garros (2014,2017,2018) și Australian Open (2018), campioana noastră și-a trecut în cont al doilea trofeu de o asemenea importanță, după succesul de anul trecut, de pe zgura franceză.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Reacția Vioricăi Dăncilă, după ce Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon

Citeste si: Simona Halep, imagini cu vila ei de lux de la Constanţa! Uite cât de puţin timp a petrecut sportiva în casa în care a investit 600.000 de euro! VIDEO!

Înaintea partidei, Serena Williams- care o conducea pe Simona cu 9-1 la întâlniri directe- declarase că se așteaptă la o replică solidă din partea româncei, neuitând eșecul dureros de la Singapore, din 2014, când a pierdut cu

6-0, 6-2 în fața campioanei noastre. 

Succesul de azi îi consolidează Simonei poziția a patra în ierarhia WTA, plasând-o excelent și în cursa pentru primul loc, deținut în prezent de australianca Ashleygh Barty. Pentru Simona urmează acum o binemeritată pauză, după care este programată plecarea spre turneele Canada și Statele Unite. Până la finalul acestui an, Simona Halep poate reveni relativ ușor pe prima poziție, în contextul în care la US Open, anul trecut, românca a pierdut în primul tur, așa că nu are nici un punct de apărat.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si