Profitand de zilele insorite, Liviu Dragnea si premierul Dacian Ciolos au fost impreuna in weekend la pescuit. Pescar priceput, Dragnea l-a initiat in arta prinsului de stiuca pe premier, cei doi laudandu-se cu cateva capturi uriase, total neobisnuite pentru pescarii amatori sau incepatori, cum este cazil lui Grindeanu.

"În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9😎 Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!", a povestit Dragnea pe Facebook.
Interesant este faptul ca, la sfarsitul anului trecut, dupa ce si-a terminat mandatul de prim ministru, si Dacian Ciolos a aparut in cateva fotografii realizate in Delta Dunarii, politicianul fiind fotografiat tot la pescuit de stiuca!
Si Ciolos s-a laudat cu cateva capturi impresionante, cu mentiunea ca fostul premier a postat si cateva fotografii in care se vede cum aduce rapitorul la barca, spre deosebire de cei doi lideri PSD, care s-au imortalizat direct cu prada in brate! 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si