Celebrul impresar Giovani Becali este casatorit de aproape 25 de ani cu columbianca Stella Narda, cea care i-a daruit trei fiice, Pamela, Andreea si Laura. Prezenta discreta, despre Stella nu s-a vorbit decat in 2008, cand presa a dezvaluit ca aceasta intentase actiune de divort, care nu s-a mai concretizat. In schimb, Becali a dezvaluit la emisiunea WOWbiz cum a  cunoscut-o pe Stella.

 "Am cunoscut-o pe nevastă-mea la o bancă pe Champs Elysee, ea schimba nişte bani, eu la fel şi i-am spus „ciao bella”.
Am prins-o la metrou, am strâns-o mai tare, am invitat-o la o cafea, m-am prezentat Giovani, că dacă îi spuneam că sunt din România poate nici nu ştia unde e... M-a atras că era creolă. Ne-am căsătorit în Danemarca, ea era columbiancă şi avea reşedinţa la Paris. Rămăsese însărcinată şi trebuia să ne căsătorim”
, a spus Giovani. In prezent, sotia lui Becali are probleme cu Fiscul. Pe 10 aprilie 2017, Administratia Judeteana a Finantelor Ilfov a emis doua acte administrative fiscale pe numele Stellei Becali, dupa ce, in decembrie 2016 si februarie 2017, acesteia i se trimisesera acasa "decizii de impunere plati anticipate”. In perioada urmatoare, sotia lui Giovani trebuie sa se prezinte la Fisc si sa achite datoria pe care o are.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si