Studenții  și familiile tinere beneficiază începând de luni de creditele garantate de stat. Aceștia le pot solicita chiar de astăzi.

Citeste si: Un student a câștigat aseară 10.000 de lei la “Tu urmezi!”. Concurentul a reușit să-l detroneze pe cel aflat pe scaunul de Campion, în doar două minute. Acesta s-a calificat în runda finală, luptând pentru 320.000 de lei

Despre programul „Family Start”

Programul „Family Start” oferă împrumuturi de până la 75.000 de lei familiilor. În acest program se încadrează tinerele familii, având membrii acesteia cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

Pentru cei cu vârsta până în 45 de ani dobânda este subvenționată în proporție de 75%. De asemenea, rata lunară la acest credit este de 625 de lei.

Citeste si: Cum să faci economii în mod eficient: soluții și idei

Despre programul „Student Invest”

Programul „Student Invest” oferă împrumuturi de până la 50.000 de lei studenților cu vârste până în 31 de ani. În acestt caz, dobânda este subvenționată în totalitate de stat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Persoanele fără venituri vor avea nevoie de un codebitor, care să garanteze pentru ei.

Din banii alocați, tinerii studenți își pot plăti taxele de școlarizare, căminul sau avansul pentru o locuință. Rata lunară va fi de 417 lei.

Este de reținut că beneficiarii nu vor primi banii în cont, ci banca va efectua plățile în numele lor. Pentru ambele programe perioada de rambursare este de 10 ani.

Citeste si: Pălăriile anti-copiat sunt atracția momentului! Iată cât de repede pot fi confecționate

Vești bune pentru studenții care vor să lucreze! Această măsură ar putea accelera viteza cu care tinerii se angajează

Parlamentarii  s-au gândit de această dată și la studenții care deja muncesc, dar și la cei care nu și-au pus în cap un asemenea gând.

Studenții cu vârsta până în 26 de ani care au un loc de muncă, ar putea fi scutiți de plata taxelor și a impozitelor din salariu. Prin această metodă se dorește stimularea tinerilor să lucreze, dat fiind faptul că suntem pe ultimul loc în Europa la numărul de studenți care muncesc, adică doar 2%. Prin comparație, în Olanda 70% dintre studenți au un job.

Citeste si: Vești bune pentru personalul din învățământ: ministrul Educației a anunțat că vor fi plătite sumele restante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si