Marti, Kanal D s-a clasat in topul celor mai urmarite televiziuni din Romania, pe locul doi, pe toate categoriile de public monitorizate, cu Stirile Kanal D de la ora 19:00. Conform datelor furnizate de Kantar Media, principalul grupaj informativ prezentat de Christian Sabbagh a fost cea de-a doua optiune a telespectatorilor. Astfel, ieri, in intervalul 19:00 – 20:00, Kanal D a fost cea de-a doua statie TV urmarita, inregistrand 2,3% rating si 12,9% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat.

ABCD), 3,1% rating si 11,7% cota de piata, pe targetul All Urban, si 3,0% rating si 11,7% cota de piata, pe targetul National.

O medie de peste o jumatate de milion (519.000) de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 19:24, când 624.000 de români s-au aflat în fața micilor ecrane, însușindu-și porția de informație relevanta din ediția de seara a Știrilor Kanal D, prezentată de Christian Sabbagh.

21-54

National ABCD

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

National +g

 

Urban +g


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si