Se spune ca orice mama si-ar da viata pentru fiul ei, iar femeia din imagini a dovedit-o, prin gestul suprem. I-a donat fiului bolnav de insuficienta renala unul dintre rinichii sai.

La 21 de ani, Alexandru simte ca s-a nascut pentru a doua oara. Acum cateva luni era la un pas de moarte, dupa ce unul dintre rinichi i-a cedat.

Doar dializa mai tinea in viata. "In octombrie anul trecut am ajuns la spital, ma simteam foarte rau sia m intrat direct pe dializa si cu dializa e destul de greu, 4 ore pe zi,  data la doua zile si cu facultatea", spune mama lui Alexandru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Problemele au inceput acum 2 ani si 11 luni, in 2005 am avut o operatie la vezica, greseala mea a fost ca nu am dat importanta pentru ca ma simteam bine", a spus si baiatul.

De doi ani, baiatul era pe o lista lunga de transplant. Nu se intrevedea nicio speranta pentru el, pana la cea care i-a dat viata. Femeia care lucreaza in Italia a lasat totul si a venit, hotarata sa-si puna copilul pe picioare.

Chiar de ziua iubirii, ambele operatii  au decurs excelent. Medicii sunt increzatori, dar recuperarea tanarului depinde acum de tratamentul cu pastile, pe care il va lua toata viata. "Interventia dureaza undeva la 4 ore, si a decurs pana in acest moment foarte bine. Rinichiul pe care l-a primit tanarul functioneaza foarte bine", a spus medicul care a facut operatia.

Numai la spitalul Parhon, pe lista de asteptare pentru un transplant de rinichi sunt aproximativ 500 de bolnavi. Organul sanatos poate veni chiar si dupa ani intregi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si