Incidentul a avut loc in statul american Pennsylvania, iar disputa celor doi a pornit de la o emisiune. In momentul in care femeia a schimbat canalul TV, barbatul si-a iesit din minti. I-a dat un pumn in gura femeii, a trantit-o la pamant si a continuat sa o loveasca pana cand si-a pierdut cunostinta. "Sper sa mori" ii spunea barbatul in timp ce o lovea.
Cand si-a revenit, femeia a fugit speriat la un vecin pentru a-i cere ajutorul.
"Am crezut ca ma va ucide" le-a declarat ea politistilor.
Barbatul a fost arestat si urmeaza sa fie supus unui control psihiatric, scrie New York Post.

Incidentul a avut loc in statul american Pennsylvania, iar disputa celor doi a pornit de la o emisiune. In momentul in care femeia a schimbat canalul TV, barbatul si-a iesit din minti.

I-a dat un pumn in gura femeii, a trantit-o la pamant si a continuat sa o loveasca pana cand si-a pierdut cunostinta. "Sper sa mori" ii spunea barbatul in timp ce o lovea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cand si-a revenit, femeia a fugit speriat la un vecin pentru a-i cere ajutorul. "Am crezut ca ma va ucide" le-a declarat ea politistilor. Barbatul a fost arestat si urmeaza sa fie supus unui control psihiatric, scrie New York Post.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si