Anchetatorii susțin că bărbatul "a comis numeroase acte de natură a pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală" a copiilor.

Un bărbat din Brașov a fost arestat după ce și-a abuzat în repetate rânduri copiii

"A forţat persoanele vătămate să stea în genunchi, să îşi ceară scuze şi să îi sărute mâna. A agresat-o fizic pe una dintre persoanele vătămate, prin lovirea cu pumnii în zona feţei şi a pieptului.

Citește și: Noi detalii în cazul fetelor răpite și violate din Brașov! Ele au fost scoase din familie și se află la Protecția Copilului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A ameninţat-o cu moartea, respectiv că o va băga "jos" lângă mama sa. A obligat pe toate cele trei persoane vătămate, una dintre ele în vârstă de 11 ani la momentul respectiv, să vizioneze o înregistrare care surprindea întreţinerea de raporturi sexuale, de natură a le periclita grav dezvoltarea morală", spun anchetatorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Potrivit surselor, copiii erau forțați la rele tratamente, aceștia erau forțați să stea pe un scaun și să asculte ce spune tatăl lor.

Citește și: Mai mulți tineri au fost răniţi într-un accident rutier după ce două autoturisme s-au ciocnit

Judecătoria Braşov a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile și vor începe activitățile de urmărire penală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si