Un minor s-a aruncat de la etaj după ce colegii de clasă l-au umilit și l-au bătut. Elevul nu a mai suportat și s-a urcat pe pervaz, apoi a zis că se aruncă de la etaj. Ceilalți colegi l-au încurajat, ba chiar i-au zis că nu are tupeu.

Citeste si: Poliţiști loviți de un grup de indivizi la Craiova, după ce au reținut un şofer băut

Scene șocante au avut loc ieri, la Şcoala George Bacovia din Bucureşti. Elevii se aflau în pauza dintre ore. În cele cinci minute, un minor s-a urcat pe pervazul geamului și a zis că se aruncă în gol, chiar de față cu profesorul de serviciu de față.

Câțiva colegi martori au transmis că nimeni nu a intervenit, ba chiar unii dintre ei îl încurajau. Copilul a sărit în gol, de la cinci metri distanță. El s-a prăbușit în curtea interioară a unității de învățământ.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, SARI, SARI! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, spun unii dintre copiii care au asistat la scenă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant: Un bărbat a fost ucis în piață. Cum l-au găsit autoritățile

Minorul a sărit de la etaj pentru a scăpa de insultele colegilor

Băiatul a fost dus de urgență la Spitalul Marie Curie pentru investigații, iar medicii susțin că este în afara oricărui pericol. El nu are răni serioase, ci doar leziuni minore, printre care două coaste rupte.

În prezent se află la Spitalul de Psihiatrie din București. Reprezentanții din învățământ spun că totul a fost doar o joacă între copii, deși totul s-ar fi putut încheia cu o adevărată tragedie.

Citeste si: Povestea plină de emoție a unei fetițe, de trei ani, diagnosticată cu o tumoare de două kilograme

un elev a sărit de la etaj pentru că era umilit
Caz șocant la o școală din București.[Sursa foto: PixaBay]

„O joacă obişnuită... Ce sa va zic...a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o... Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general ISMB, pentru Observator.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Directoarea școlii a mărturisit că băiatul i s-a confesat și i-a spus că este supărat din cauza colegilor săi care nu îl agrează. Și deși elevul a recunoscut că supărarea lui nu merita un astfel de gest, cei din sistemul de învățământ nu face nimic pentru ca fenomenul de bullyng din școli să fie stopat.

Victima a vorbit și în fața oamenilor legii, în prezența mamei sale. Copilul le-a zis că o colegă a vorbit lângă el și a sărit pe geam ca să nu o mai audă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Urmează să fie audiate și cadrele didactice care se aflau de tură ieri, la momentul producerii incidentului.

Citeste si: O tânără de 14 ani și-a pus capăt zilelor după ce a fost abuzată de un grup de cinci băieți într-un cimitir!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si