Doliu în Partidul Social Democrat! A murit în această dimineață. Vineri, primarul PSD al comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, a murit în urma unui accident cu autoturismul în Brăila. Edilul mergea la AFIR Constanţa, cu proiecte pentru fonduri europene.

Spătaru şi un fost viceprimar al comunei şi-au pierdut vineri viaţa în urma unui tragic accident care a avut loc pe DJ211, în judeţul Brăila, între localităţile Cuza Vodă şi Viziru.

Edilul se afla într-un autoturism Dacia Logan şi maşina a intat în coliziune cu un Opel Astra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Din impact, Loganul, care se pare era alimentat cu gaz, a luat foc. Atât primarul, cât şi fostul viceprimar au murit pe loc. Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă, cu un carosabil umed. Conform unor informaţii, edilul din Vrancea mergea la Constanţa, la AFIR pentru un proiect cu fonduri europene, informează Adevărul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si