UPDATE:  După ce a fost căutat toată noaptea, cel ce a ucis opt persoane și a rănit alte 13 a fost reținut.

Atacatorul este Uroş B.,  în vârstă de 21 de ani, acesta a fost găsit vineri dimineaţa în Kragujevac, la circa 60 de kilometri depărtare de locul în care a deschis focul.

Acest atac vine la o zi distanță de la masacrul ce a avut loc într-o școală din Belgrad, acolo unde un adolescent în vârstă de 13 ani a împușcat mortal nouă persoane.

Cel puțin opt persoane au murit și alte 13 au fost ucise

Potrivit presei din Serbia, un individ a tras cu o armă dintr-o mașină aflată în mișcare. Atacul a avut loc în apropiere de Mladenovac.

Citește și: Un adolescent din Bosnia a amenințat că va copia atacul armat din Belgrad. Polițiștii l-au reținut

Autoritățile îl caută pe suspect despre care se spune că ar fi un individ în vârstă de 21. Acesta este căutat cu ajutorul elicopterelor și al dronelor.

Citește și: VIDEO- Un nou atac armat a avut loc într-o școală din Serbia. O adolescentă a rănit cu un cuțit două persoane

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Împușcăturile ar fi avut loc la mai multe adrese, iar printre morți s-ar afla și un ofițer de poliție și sora acestuia.

Un nou atac armat a avut loc într-o școală din Serbia. O adolescentă a rănit cu un cuțit două persoane

O fostă elevă a rănit o profesoară, dar și o altă fată cu un cuțit. Adolescenta a fost exmatriculată recent de la liceul privat din Belgrad.

Citește și: Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

tacul ar fi avut loc, joi, la la liceul privat Ruđer Bošković din Belgrad. O profesoară în vârstă de 43 de ani și o elevă de 15 au fost rănite.

Citește și: EXCLUSIV: Președintele Serbiei, vrea ca răspunderea penală să scadă de la 14 la 12 ani/ Avocat: ”În România, legislația nu ar urma să fie modificată”

Atât profesoara, cât și eleva au suferit răni minore, ambele fiind tăiate pe mâini. Elevii și profesorii au fost evacuați, iar adolescenta în vârstă de 16 ani a fost arestată.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Ce a spus atacatorul de la școala din Belgrad când a sunat la poliție/ ”Sunt Kosta Kecmanovic și am ucis mai mulți oameni!”

Atacatoarea a pătruns în incinta liceului cu un cuțit de bucătărie, ea fiind exmatriculată în urmă cu câteva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si