Rareș și Seya pare că și-au oficializat relația, însă niciunul dintre ei nu își dorește să dea un răspuns concret, lăsându-i pe fani să fiarbă și să moară de nerăbdare.

Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au fost surprinși în ultimul timp împreună, însă susținătorii lor s-au gândit că poate este vorba doar de o prietenie. Ei bine, iată și surpriza zilei și se pare că între Rareș și Seya s-a înfiripat mai mult decât o simplă amiciție.

După o colaborare muzicală în care cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au petrecut momente de neuitat împreună și au fost protagoniști în clipul muzical al Seyei, drumurile li s-au intersectat din nou. Astfel, Rareș și Seya au călătorit împreună zilele acestea.

Rareș și Seya în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Scandal în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Maria face dezvăluiri incredibile despre rivala sa

Lucrurile devin serioase. Seya i-a cunoscut familia lui Rareș

Cei doi au postat pe rețelele sociale mai multe filmulețe și imagini de la Oradea. Cântăreața Seya a fost și la Rareș acasă, acolo unde a cunoscut-o pe mama tânărului.

Rareș a dat-o uitării pe Mariana de la Puterea Dragostei

Rareș a avut sentimente pentru Mariana de la Puterea Dragostei, însă în cele din urmă concurenta a hotărât să dea o șansă sentimentelor ei pentru Cristian Comănici.

Și după ce a părăsit competiția fenomen de la Kanal D, lui Rareș i-a părut rău pentru că nu a putut avea o relație cu moldoveanca de la Puterea Dragostei. Deși a luptat luni la rând pentru a o cuceri, Mariana nu i-a acordat vreo șansă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Seya, împreună cu Rareș[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noul hobby al Medei de la „Puterea Dragostei”. Unde a fost surprinsă blondina

După ce Mariana i-a dat o șansă lui Cristian Comănici, Rareș și-a văzut de drum. Acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei pare că și-a găsit fericirea în brațele cântăreței Seya, care a participat și ea la competiția fenomen de la Kanal D.

Cei doi și-au luat prin surprindere susținătorii, care s-au bucurat enorm să-i vadă împreună și le-au trimis doar mesaje de apreciere, pe rețelele sociale. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si