Marian, vecinul lui Gheorghe Dincă, a declarat, sâmbătă, că în cursul zile de joi, cel mai probabil între orele 17.00 şi 19.00 a simţit miros de fum „ca de cârpă arsă”, a mers în grădină, dar nu a putut identifica de unde vine mirosul.

Citeste si: Mama Luizei Melencu a leșinat în fața casei lui Gheorghe Dincă

„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte.

De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă… m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva… nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (…) M-au întrebat şi de la poliţie şi de la parchet şi am spus că s-a simţit un fum, dar nu ştiu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simţit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a spus vecinul Marian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Crimele de la Caracal. Maria Grapini: Propun să se ia un cadavru de animal și să reia procedura

Întrebat dacă l-a văzut în acea zi pe Gheorghe Dincă, Marian a negat. Potrivit acestuia, Dincă obişnuia să dea foc în curte, dar nu i s-a părut nimic anormal.

„Mai dădea foc, ori că îşi făcea treaba lui în curte… şi eu mai dau foc, mai fierb apă în curte pentru maşina de spălat, fiecare vecin îşi face în curte…”, a mai spus vecinul lui Dincă, conform cancan.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si