Jurnalistul Gelu Chelu s-a stins din viață în vineri seară la vârsta de 48 de ani. Starea de sănătate a jurnalistului se agravase în ultima perioadă.

Gelu Chelu, prietenul vedetelor din România, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani

Starea de sănătate a jurnalistului se agravase în ultima perioadă de timp. Acesta se afla internat în comă indusă la Spitalul Floreasca din București.

Vestea a întristat o țară întreagă.

„Mergi în pace Gelu! Acolo unde nu mai porți haina grea a trupului!”, a fost mesajul postat de Connect-R.

„Ne lega o prietenie de peste 20 de ani. Am fost colegi, am devenit prieteni. Eu mi-am continuat drumul în muzică, el a rămas în presă până azi. Cu toate acestea, am rămas prieteni și ne întâlneam cu drag la fiecare eveniment sau în cercuri private. Gheorghe Chelu alias "Gelu", așa cum îl alintam toți, a plecat fizic dintre noi azi, dar va rămâne în sufletele celor care l-au îndrăgit. Gelu era un suflet de copil cum rar întâlnești. Îi plăcea să se bucure alături de prieteni. A scris sute de articole despre mine de-a lungul timpului și e probabil unul dintre cei mai prolifici ziariști din România. Condoleanțe familiei lui... Drum lin, om frumos cu suflet de copil.

Bunul Dumnezeu să te primească în Paradisul Veșnic”, a transmis Kamara.

„Gelutzu meu Gelu Gheorghe Chelu. Vreau să te păstrez în inima mea, așa minunat cum te-am cunoscut. Să-ți MULȚUMESC pentru primii mei pași pe care i-am făcut alături de tine, primele interviuri, emisiuni ,apariții, proiecte. Tu ai fost cel care m-ai botezat “MEGAN FOX DE ROMÂNIA” încă de la prima noastră întâlnire. Și așa voi rămâne, în amintirea ta! Îmi va fi dor de vocea ta și de al tău “Ce face iubirea mea, Cea mai minunată fată din Univers?!” Ultima oară te-am strâns în brațe

de ziua mea și erai fericit ca un copil că urma să mergi la DisneyLand. Am sperat până în ultima clipă că te vei întoarce la noi... aveam atâta treabă de făcut! Ești și vei ramâne CEL MAI TARE PIAR MANAGER, EVER-FOREVER, așa cum îți plăcea să te alint! Drum lin, Geluțu meu minunat! Te iubesc”, a scris Gabriella Nastas pe pagina sa de Facebook.

„Gelu, mă bucur că mi-ai dat ocazia să te cunosc... Am filmat alături de el cel mai recent clip al meu și ne-am distrat foarte tare împreună. Nu îmi vine să cred că acum vorbesc la trecut despre el... Drum lin printre îngeri! Condoleanțe familiei... Gelu Gheorghe Chelu”, a transmis Maria Andria.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu... Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui... Ai fost un om cu un suflet de aur... O să ne lipsești tare,” a spus Helciug Dan.

„Doamne... Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Paula Chirilă într-un comentariu.

„Iartă-mă că nu ți-am răspuns timp de 2 luni...”,

a scris George Burcea pe InstaStory.

„Dumnezeu să îl odihnească!!!”, a spus Raluca Podea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Mare regret! Să fii mereu în lumină, om bun!”, a transmis Iuliana Marciuc.

Anunțul despre pierderea lui Gelu Chelu a fost făcut de o prietenă de-a lui, pe contul personal de Facebook, acolo a postat un mesaj emoționant pentru cel pe care îl cunoștea de ani buni.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Gelutzule Gelu Gheorghe Chelu! Am un mare gol în stomac exact că în ziua în care s-a întâmplat cu tată! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo! O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când ka noi, muritorii! Gelutzule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai văd, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacaream din când în când. Doamne, câtă treaba aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente… Nu mai am cuvinte! Lumea mondenă și presă mondenă vor fi foarte triste fără ține, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să îți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce îți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Gelutzule! Te iubim!”, a fost mesajul scris de Daniela Popa pe pagina sa personală de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si