După ce au început călătoria pentru găsirea sufletului pereche, o parte dintre concurenții de la „Casa Iubirii” au început să dea cărțile pe față.

De această dată, în vizor a fost luată Ștefania, care se pare că i-a stârnit mai multe bănuieli lui Robi încă de la începutul sezonului.

stefania casa iubirii, antoni casa iubirii, robi casa iubirii

Ce ar face Antoni dacă ar fi în locul lui Cosmin? 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO. "Nu ți-am dat a doua șansă". Robi se teme de o răzbunare a Virginiei. Totul a ieșit la iveală în date-ul de la mare

Ce ar fi făcut Antoni în locul lui Cosmin, în cazul în care ar fi avut o relație cu Ștefania: „Astea sunt reacțiile mele”

Robi și Antoni au despicat situația actuală dintre Ștefania și Cosmin, ocazie cu care Robi a precizat faptul că a avut anumite dubii cu privire la sentimentele concurentei față de Cosmin încă de la început.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Antoni a dezvăluit ce ar face dacă ar fi în locul lui Cosmin și ar avea o posibilă relație cu tânăra. Acesta spune că nu ar fi stat pe gânduri și s-ar fi despărțit imediat de concurenta de la „Casa Iubirii”.

stefania casa iubirii, antoni casa iubirii, robi casa iubirii

Cosmin și Julia

[Sursa foto: Captură YouTube]

Robi: „Nu vreau să sune urât și să zic că n-am crezut în Ștefania de la început.

Nu am crezut în sentimentele Ștefaniei din prima zi și până în ziua de astăzi. Și când i-a făcut Cosmin momente și așa, mă întreba Patrick «Crezi?» Și eu am zis «Mă, frate, nu». Niciodată nu am zis «Mamă, e moartă după el», niciodată! Cosmin, da, frate, este, e vizibil tot, dar Ștefania nu e și se vede că nu e ce își dorește ea.”

Antoni: „Eu, dacă aș fi fost în locul lui Cosmin, eu m-aș fi despărțit și am dovadă că astea sunt reacțiile mele. Așa aș fi făcut.”

Citește și: VIDEO ”M-am trezit plângând”. Gagea, în lacrimi, șochează concurenții din ”Casa iubirii”. Ce a ținut ascuns până acum? Le-a spus totul pe față Robertei și lui Sebastian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si