Brazii de Craciun expusi in fiecare an in Galeriile Lafayette din Paris sunt estimati la sute de mii de euro. Marele magazin din Paris, vizitat anual de 36 milioane de turişti, este una dintre principalele atractii in timpul sarbatorilor de iarna.

Cu o înălţime de 20 de metri, pomul de Crăciun din Galeriile Lafayette este cel mai impresionant ridicat vreodată într-un mall.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Inspirat de penele verzi ale paunilor si de epoca art-deco moderna, bradul de Craciun din holul hotelului Kempinski are aproape 6 metri inaltime si include pahare de Martini, pene, sticle de parfum din aur de 24 de carate, oua de emu si de strut si pauni de ciocolata produsi cu o imprimanta 3D.
Acestora li se alatura decoratiuni clasice precum fulgi de zapada, zane, soldatei si baghete, trecute prin praf de diamant si foita de aur.

Citeste si: VIDEO| Semnificația bradului de Crăciun

Intre cele mai scumpe decoratiuni: un diamant roz care valoreaza 2,6 milioane de dolari, 9 diamante negre estimate la 600 de mii de dolari, dar si bancnote false de 1 milion si 100.000 de dolari, acoperite cu aur a caror valoare este estimata la 1, 3 milioane de dolari.

Un atelier de bijuterii din Tokio a realizat in Japonia cel mai impresionant brad. Acesta cantareste 19 kilograme si a fost realizat din aur pur.

Pomul de Craciun costa 2,4 milioane de dolari si a necesitat mai mult de peste o mie de metri de fire de aur.

Citeste si: VIDEO| Cum arată, anul acesta, bradul de Crăciun de la Casa Albă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si