Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a afirmat că ea crede că „avem o mare şansă să câştigăm” şi „nu cred că suntem învinşi”, potrivit News.ro.

Citește și: VIDEO Nicușor Dan, primele declarații despre rezultatele votului din 9 iunie 2024 pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea a adăugat că nu crede în exit poll-uri, pentru că acum patru ani acestea dădeau o diferenţă de 10 puncte, însă era diferenţă de patru puncte şi un pic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conform unui exit-poll realizat de Curs-Avangarde, rezultatele la Primăria Capitalei sunt următoarele:
Nicușor Dan- 45%
Gabriela Firea- 24%
Cristian Popescu Piedone- 13%
Sebastian Burduja- 10% 

Gabriela Firea: Avem o mare șansă să câștigăm

„Eu cred că avem o mare şansă să câştigăm. Ştiţi părerea mea despre exit poll-uri, şi trebuie să aşteptăm să se numere şi ultimul vot din cea mai îndepărtată secţie de vot. Tot ce am putut să observ e că toţi ceilalţi patru contracandidaţi domni s-au năpustit asupra mea şi nu erau critici la adresa primarului în funcţie, în sensul că el avea deja un mandat recent şi trebuia să fie explicat.

Trebuia să se realizeze un bilanţ. Toţi s-au năpustit asupra mea de parcă eu eram primarul în funcţie. Am înţeles. Dar aşa e în politică. Femeile nu sunt atât de agreate în politică. Nu e nicio problemă. Eu nu cred că am pierdut”, a declarat Gabriela Firea, duminică.

Ea a mai spus că dacă avea mai mult timp la dispoziţie se întâlnea cu mai mulţi bucureşteni, însă „nu e nicio dramă”.

„Nu cred că suntem învinşi”, a mai spus candidata PSD la Primăria Capitalei.

„Dacă aveam mai mult timp la dispoziţie, mă întâlneam cu mai mulţi bucureşteni şi mergeam la mai multe întâlniri în sectoare. Normal dacă reuşeşti să te întâlneşti cu mai mulţi oameni, e posibil procentual să îi convingi pe mai mulţi să voteze. Dar nu este nicio dramă şi nu cred că suntem învinşi. Ştiţi părerea mea despre exit-poll-uri. Ştiţi de acum patru ani de zile când s-a dat o diferenţă de 10 puncte şi a fost patru şi un pic”, a conchis Firea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si