Patru femei s-au bătut zdravăn pentru un bărbat căsătorit, sub privirile uimite ale oamenilor din jur! Momentul a fost filmat. Totul s-a petrecut în timpul unui turneu de poker, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Bătaia halucinantă a avut loc în holul unui hotel de lux din Las Vegas pe data de 9 iulie. Totul ar fi început atunci când soția bărbatului ar fi atacat-o pe amanta soțului ei și pe prietena acesteia.

Citește și: Cine este Furkan Okumuş, actorul care interpretează rolul lui Ege, în serialul "Dragoste și speranță", de la Kanal D2

De la ce a pornit bătaia?

În conflictul spumos s-au implicat și prietenele celor două femei rivale, iar întreaga scenă a fost filmată de cei care se aflau în holul hotelului Wynn la turneul de poker.

Danielle Pertusiello este presupusa amanta a bărbatului. Ea împreună cu prietena sa le-a spus oamenilor legii că atunci când ele intrau la baie, amândouă au fost lovite în spate și în ceafă cu pumnii.

Presupusa amantă, în vârstă de 24 de ani, le-a spus polițiștilor că s-a întâlnit cu un bărbat căsătorit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totuși, polițiștii au verificat informațiile și au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere. Le-a sărit în ochi faptul că soția bărbatului și prietena ei le-au atacat și lovit pe cele două femei.

Citește și: Olivia s-a îmbogățit după ce un nugget de pui i-a căzut pe picior. Fetița, de doar 8 ani, a primit 800.000 de euro. „Încă se duce la restaurant, încă cere să meargă la restaurant”

S-au bătut cu pumnii și picioarele pentru un bărbat căsătorit

Cele patru femei au început ulterior să se lovească cu pumnii una pe cealaltă și să se tragă de păr. La un moment dat, în timpul bătăii, una dintre femei a rămas cu lenjeria intimă la vedere.

„Calmează-te”, a spus un bărbat în timp ce paznicul încerca să le separe.

„Asta e o nebunie!”

Un alt bărbat care a asistat la încăierare a fost uimit de ceea ce i-a fost dat să vadă.

„Omule, asta e o nebunie!”, a spus el.

Presupusa amantă a bărbatului căsătorit și prietena ei au fost în cele din urmă eliberate. Ele au primit citații pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O româncă ar putea să facă închisoare dintr-un motiv aparent banal. Femeia poate ajunge în spatele gratiilor după ce nu și-a lăsat fiul la școală

Pe de altă parte, soția și prietena ei au fugit, iar oamenii legii nu reușesc să le dea de urmă.

În raportul polițiștilor a fost precizat, de asemenea, că soțul în cauză nu se afla în oraș când a avut loc încăierarea, potrivit  Daily Star.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si