Din cauza stilului de viata modern, suntem mult mai expusi la poluare si la radiatii. Si sistemul nostru limfatic este blocat din cauza toxinelor din organism care pot genera inflamatii.

„Tratamentul este diferit fata de cel obisnuit deoarece toate produsele pe care le voi folosi au efect detox, incepand de la acele capsule pe baza de ulei, un ulei concentrat presat la rece, un ulei de moringa”, spune specialistul în cosmetică Florina Butean.

Tratament detox pentru ten- specialiștii au soluția

Tratamentul facial este combinat cu drenajul limfatic, in costumul de presoterapie. Acesta are utilizare medicala si ajuta la eliminarea retentiei de apa si a starilor de stres si oboseala.

Capsulele cu ulei actioneaza ca endorfinele si ajuta la curatarea pielii cu ajutorul concentratiei mare de antioxidanti. Pe langa extractul de moringa, ele mai contin ceai verde si lavanda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Miscarile de masaj din timpul procedurii sunt mai energice.

„La finalul masajului folosesc pietrele gua sha din quarț.

Voi continua cu exfolierea tenului pe baza de enzime. Enzimele sunt cele mai delicate ingrediente folosite in exfolierea pielii si pot fi folosite de catre toate persoanele”, spune Florina Butean.

Vitamina C nu trebuie sa lipseasca din rutina zilnica a unei proceduri detox, datorita concentratiei mare de antioxidanti. Ultima masca aplicata in cadrul acestui tratament este pentru purificare.

La final, specialistul in cosmetica Florina Butean aplica o crema, un factor de protectie cu pigment si un tratament de hidratare pentru buze.

Pentru ca efectul sa fie maxim este recomandat consumul de lichide dar evitatarea mancarurilor sarate in urmatoarele zile. Pretul acestui tratament este de 390 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si