„Sufrageria este locul din casă unde ne întâlnim cu prietenii, povestim, râdem și, pe scurt, strângem amintiri Așa că, felul în care amenajăm această cameră contează enorm. Despre cum facem un living armonios vorbim astăzi cu Emilio Gaman, specialist în Feng Shui”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Anul Nou Chinezesc. Mâncărurile tradiționale care nu trebuie să lipsească de această sărbătoare

Câteva dintre recomandările specialistului 

Potrivit regulilor din Feng Shui, este foarte important să evităm să punem obiecte masive deasupra canapalelor și scaunelor. Ele pot crea presiune și să îngreuneze conversațiile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În plus, plantele care au frunze ascuțite aduc energie de foc, prezența lor fiind recomandată să fie în zona de sud a casei.

Citește și: Cât costă renovarea unui apartament cu două camere, în România? Suma este fabuloasă: "Cumperi unul nou decât să-l renovezi"

Este indicat să avem o sufragerie curată și ordonată, astfel, energiilor pozitive le este permis să circule liber.

O altă recomandare este evitarea fotografiilor din fostele relații sau din perioade nefericite ale vieții pentru a nu crea momente neplăcute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si