,,Podiumurile internaționale de modă încep să fie deschise și pentru tinerii designeri aflați la început de carieră. Un astfel de caz este și cel al creatoarei de modă din România, Diana Caramaci, lansată pe piață în ultimul deceniu, care a fost primită recent cu brațele deschise la săptămâna modei de la Milano. După așa o experiență unică, am rugat-o pe Diana să poposească și în platoul știrilor Kanal D, să ne împărtășească impresiile de peste hotare.

Bine ai venit, Diana!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Tendințele anului 2024, direct din Italia

Cristina Dorobanțu: Cum a fost aventura de la Milano?

Diana Caramaci: A fost o aventură de nedescris, tumultuoasă, cu nebunie mare agitație era pe acolo. Nu pot să-ți spun, deci ceva având în vedere că în săptămâna asta toți marii designeri își prezintă colecțiile pentru anul în curs nu pot să spun ce era pe străzi tineri foarte mulți care își doreau să stea să vadă vedetele venite special pentru aceste evenimente și vreau să zic chiar am văzut pe străzi tineri foarte mulți care stăteau cu mâncare cu apă stăteau efectiv pe trotuare și așteptau să vină vedetele, să le vadă.

Cristina Dorobanțu: Este pentru prima dată când trăiești o astfel de experiență?

Diana Caramaci: În Milano este deja a doua oară. Prima dată am fost în 2020 la Milano Fashion Week, însă a fost puțin. Timing-ul nu a fost cel mai bun atunci pentru că a fost fix în weekend-ul când s-a declanșat pandemia.

Când a fost primul caz de covid în acea zonă în Milano și nu pot să zic că a fost, nu știu n-a fost timing-ul pentru mine și uite că am primit a doua șansă de a merge. Iar acolo am mai fost și în Paris. Am avut prezentare în 2022 în Paris și în  New York.

Cristina Dorobanțu: Cum ai caracteriza colecția ta?

Diana Caramaci: O colecție hot cu tur de rochii de seară elegante.

Mi-am pus amprenta prin lucrul manual, creație manuală foarte multă care a necesitat foarte mult timp, însă cumva am ținut cont și de tendințele propuse, de marile case de modă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru anul acesta și vreau să zic că nu știu, mi se pare că a fost foarte apreciat. Sunt rochii care pot fi purtate la evenimente foarte elegante, la evenimente red carpet de exemplu.

Cristina Dorobanțu: Mi-ai spus că marii designeri au venit cu anumite propuneri. Ce-mi spui despre propunerile celorlalți dacă ar fi să faci o comparație între colecția ta și ce ai văzut la Milano?

Diana Caramaci: Cumva tendințele sunt păstrate de marile case de modă. De exemplu, în colecția mea se poate vedea cam a mers foarte mult pe această zonă de aplicații florale care sunt foarte în vogă pentru acest an bine nu neapărat numai aplicațiile florale ci și imprimeurile florale acest aer romantic.

Cumva după cum știm și culoarea propusă pentru acest an este culoarea piersică și cumva acest aer romantic de pasteluri flori aplicații am păstrat și eu aceste tonuri în colecția pe care am propus-o.

Cristina Dorobanțu: Câte piese are noua ta colecție și câte dintre ele le-ai dus la Milano?

Diana Caramaci: În total colecția are douăzeci de piese, însă am decis să merg cu zece dintre ele acolo pentru că oricum era fost am avut foarte multe bagaje foarte mult organizarea necesită foarte mult timp și a mers cu zece zece piese din colecția mea și rochiile au fost adică. Deși s-a muncit foarte mult pentru ele au ieșit într-un final să fie ceva wuawow.

Cristina Dorobanțu: Ce ne pregătești pentru următoarea colecție?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO-Petrecerile în liniște, o nouă modă. Cum se distrează vedetele autohtone? ,,Este o experiență foarte tare''

Diana Caramaci: Deja am început să mă gândesc pentru că timpul trece foarte rapid și deși abia am lansat colecția aceasta am început deja pregătirile pentru colecția următoare care va avea loc prezentarea va avea loc în toamnă la săptămâna modei.

Pentru anul următor și deja nici n-am apucat să-mi trag aerul după această prezentare, că trebuie să mă ocup de următoarea.

Cristina Dorobanțu: Diana, așadar recapitulăm, se poartă imprimeu floral, animal print.

Diana Caramaci: Animal print, da și eu la mine în colecție am integrat și această zonă de animal print, deși poate nu știu unora li se părea deja demodate animalprintul.

Mie mi se pare că un aer, un suflu nou pentru animal print  este foarte apreciat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si