Este atent la evoluţia concurenţilor, la probele extrem de interesante, fiind atras de ideea unei competiţii complexe, un adevărat experiment social televizat. In cadrul Ştirilor Kanal D, acesta a subliniat ce i se pare cel mai captivant la “Insula de 1 milion”.

" Este impresionant numărul concurenţilor. Oamenii aceia sunt de toate felurile, de peste tot; (…) probele îmi plac, sunt un mix între jocuri de îndemanare, probe sportive si de inteligenţă", a declarat Vladimir Draghia pentru Ştirile Kanal D.

Vladimir Drăghia vorbește despre probele concurenților de la „Insula de 1 milion”

Remarcabilă este şi complexitatea relaţiilor umane stabilite pe insulă, atât între membrii aceleiaşi tabere, cât şi intre cele trei tabere, Nordicii, Sudicii si Vesticii.

Citește și: VIDEO. Piramidă misterioasă descoperită în Antarctica, sub gheață

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

" Mai important este să poţi fi foarte abil atunci când nu sunt probele, să ştii să faci politica din spate, să ştii cu cine te împrieteneşti, să ştii cât de mult să dai din tine, cât de sincer să fii şi cu cine. Mi se pare, dacă nu chiar mai interesant (n.r. decat probele), ce se întamplă în spate, dincolo de probe, felul în care se înteleg ei in tabere, cine pe cine bagă în faţă şi cine renunţă la regulile astea pe care în societate le lu ăm de bune"

, a adăugat Vladimir Drăghia.

Celebrul actor s-a bucurat sa îl revadă pe Cosmin Cernat prezentând “Insula de 1 milion”, mai ales că pe cei doi îi leagă experienţa dominicană din 2018.

" Mi-a fost dor de vocea lui Cosmin (n.r. Cernat) la televizor. Îmi place foarte mult cum comentează ”, a adăugat Vladimir Drăghia.

Continuă aventura pe “Insula de 1 milion”; vom afla sambătă seară, de la 21:00, pe cine trimite Vikingul la probe, ce strategie adoptă acesta si cum se vor descurca cei alesi pentru jocuri. Reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat poate fi urmărit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea de la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si