Două coduri galbene și alte două portocalii întră în vigoare succesiv în următoarele ore și aduc viscol, ninsori și ploi. Delia Săndulachi și Raluca Sevastru vin cu informații despre ultimele date disponibile pe radarele meteorologilor și ne explică ce zone vor fi lovite de vreme a extremă. Mergem mai întâi la Iași.

Citește și: VIDEO- România, sub asediul ninsorilor. Stratul de zăpadă căzut în zonele montane depășește 10 centimetri

Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În mai puțin de 50 de minute intră în vigoare un cod galben de ninsori și viscol în Oltenia, o parte din Banat și în zona înaltă din Hunedoara, Alba și Sibiu. Ninsorile vor fi însemnate cantitativ, iar la munte stratul de zăpadă va fi consistent. Un al doilea cod galben intră în vigoare mâine dimineață, la ora 08:00, și este valabil până duminică, la ora 10:00. În Moldova și sud-estul Transilvaniei sunt anunțate ninsori pe alocuri abundente.

În Muntenia și Dobrogea acest cod galben aduce ploi și doar în noaptea de sâmbătă spre duminică sunt anunțate ninsori ușoare. În zonele joase, vântul va sufla cu peste 50 de kilometri pe oră, iar la munte vijeliile vor depăși 80 de kilometri. În unele zone va fi și mai rău.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

Raluca Sevastru ne explică ce regiuni din țară sunt colorate în portocaliu.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Pe Transfăgărășan și Transalpina vântul va sufla cu 110 kilometri pe oră. Vorbim de un cod portocaliu valabil de mâine, de la ora 14:00, până duminică dimineața în Carpații Meridionali și de Curbură. Și la malul mării vântul va înregistra viteze de peste 100 de kilometri pe oră, aproape la fel ca la altitudini de peste 2000 de metri. Al doilea cod portocaliu este valabil de mâine seară, de la ora 18:00, până duminică dimineață. Dobrogea, estul Munteniei și sudul Moldovei sunt colorate în portocaliu, iar acest cod vizează doar vântul puternic. Așadar, vremea e una extremă în care toamna și iarna se amestecă în același weekend.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si